34459 entry daha
  • netflix'te mevcut olan tıp bilimi ile ilgili belgeseller:

    insan: içimizdeki dünya insan vücudunun işleyişi, tıp hakkında son teknolojik gelişmeler ve birçok farklı konuda bilgi edinebileceğiniz, izlenmesi gereken bir yapım.

    cerrahi kesim dört farklı cerrahın meslek hayatlarında yaşadıklarını, cerrahi bilgileri, onların hastalıklara yaklaşımını konu alıyor.

    teşhis house md'nin gerçek hayattaki hali. uzman bir doktor kurduğu sosyal medya ağı aracılığıyla hiçbir şekilde teşhis edilemeyen hastalıkların teşhis edilmesini sağlıyor.

    doktora sor üç doktor her bir bölümde obezite, uykusuzluk gibi farklı, genel ve önemli problemleri konu alıyor.

    coronavirus explained koronavirüs salgınını, salgınla mücadele etmenin yollarını ve bu salgının ruh sağlığına etkilerini inceleyen bir yapım.

    the mind explained psikedelik maddelerden rüyalara, anksiyeteden hafızaya kadar birçok kafa karıştırıcı konuyu açıklığa kavuşturan bir yapım.

    tıbbi suistimal durmadan gelişen tıbbi cihaz sektöründeki inovasyon mücadelesinin doğurabileceği olumsuz sonuçları ve hastalar üzerindeki yıkıcı etkileri konu alıyor.

    take your pills rekabetçi dünyada adderall gibi bu mücadelede öne çıkmak isteyenlerin kullandığı ilaçların bedelini ortaya çıkartıyor.

    doğal olmayan seçilim birçok akıl almaz değişikliği yapabilmeyi sağlayan gen düzenleme tekniğinin ardındaki insanları konu alıyor.

    bebekler bebeklerin dünyaya geldiği andan itibaren algısının nasıl geliştiğini ve etrafı nasıl kavradığını inceliyor.

    skin decision bir cilt güzellik uzmanı ile bir plastik cerrahi uzmanının insanların güzelliklerini nasıl ortaya çıkardığını ve sağladıkları değişimleri konu alıyor.

    mantarların gizemli dünyası sonsuz çeşidi olan ve canlılar aleminde kendine bitki ve hayvanlardan ayrıca bir yer edinen mantarların gizemli dünyasına yolculuk etmemizi sağlıyor.

    esrarengiz hastalıklar sıradışı semptomlar ve teşhis konulamayan hastalıklardan muzdarip farklı farklı insanların mücadelesini konu alıyor.

    pandemic geçmişte yaşanan korkunç influenza salgınını ve onunla olan mücadeleyi konu alıyor.

    what the health hastalıklar ve diyetler arasındaki korelasyonun yanı sıra gıda ve ilaç sektörlerini de çeşitli yönden ele alıyor.
7351 entry daha
hesabın var mı? giriş yap